Slišimo, čutimo, vonjamo, skoraj že okušamo jo, to našo ljubo pomlad. Sonce si nežno, a vztrajno, nabira moč in drobne cvetlice že razkošno krasijo tu in tam še z mrazom pokrite poljane. Ptički vsak dan prirejajo čudovite koncerte in v nas se budi želja po novem, svežem, drugačnem. Bil je že skrajni čas, da smo po dolgem premoru v  torek, 22. 3. 2022,  učenci in zaposleni na OŠ Lesično v sodelovanju s KS Lesično ob materinskem dnevu pripravili krajevno prireditev za prav vse, ki jih imamo radi.

Vključeni so bili vsi učenci, ki so peli in plesali, deklamirali in igrali, skakali ter se smejali in tako počastili ljubezen, ki jo vsak dan prejemajo iz materinskih src. Zaupali so nam, zakaj imajo radi svoje mame in kako srečni so, kadar skupaj z družino preživljajo prosti čas. Na odru so pustili del sebe. Devetošolci so s pomočjo številnih donatorjev, katerim se iskreno zahvaljujejo, pripravili bogat srečelov.

Vodenje prireditve sta odlično opravila sedmošolca Manca in Lenart. Do zadnjega kotička napolnjen kulturni dom so nagovorili tako ravnateljica kot podžupan in ob koncu tudi predsednik KS, ki je vse obiskovalke obdaril z vrtnico.

Bilo je veselo in dobra ura je minila kar prehitro. Naj v srcih vseh nas ostane topel spomin …

Vodji: Polona Čepin in Karolina Hostnik Amon

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)